Ekonomi Güncelleme Tarihi: 27 Eki 2016 22:29

Baldo pirinçten çabuk pişen Kameo Pirinç raflara çıktı

Ürettiği birbirinden lezzetli bakliyat ürünleriyle her damak zevkine hitap eden Duru Bulgur, yeni ürünü Kameo Pirinci piyasaya sundu.

Baldo pirinçten çabuk pişen Kameo Pirinç raflara çıktı
Türkiye’de 2014’ten bu yana sertifikalı olarak üretimi yapılan Kameo Pirinç, ilk defa Duru Pirinç tarafından paketlenip tüketiciye ulaştırılıyor.

Türkiye’nin lider gıda firmalarından Duru Bulgur’un yeni ürünü Kameo Pirinç, seçkin marketlerdeki yerini aldı. 1000, 2500 ve 5000 gramlık paketlerde tüketiciye sunulan Kameo Pirinç, yüzde yüz yerli ve Trakya Gönen’den tedarik ediliyor. Baldo pirinçten türetilen, İtalyan menşeili fakat Türkiye’de 2014’ten bu yana sertifikalı olarak üretimi yapılan Kameo Pirinç, ilk defa Duru Pirinç tarafından paketlenip tüketiciye ulaştırılıyor.

2016 yılında Baldo pirinç ile ekim sahası aynı olan Kameo Pirinç, önümüzdeki yıllarda ekiminin daha da fazla olacağı öngörülüyor. Elde işlenmiş değerli taş anlamına gelen Kameo Pirince ismi Dr. Gentinetta tarafından verildi. Uzun taneli olan Kameo Pirinç görünüm olarak Baldoya benziyor fakat Baldodan daha kolay pişiriliyor ve daha kolay kıvamı tutturuluyor. Lezzeti ve büyüklüğü Osmancıktan daha iyi olan Kameo Prinç, tüketiciye birinci sınıf ambalajda sunuluyor.

Ekleme Tarihi: 27 Eki 2016 22:29