Bülten Güncelleme Tarihi: 17 Oca 2024 15:00

Basefunder ile 1 TL ile bile girişime ortak olma imkanı

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan lisanslı Kitle Fonlama Platformu Basefunder, girişimcilik ekosistemini desteklemeye devam ediyor.

Mehmet Dolgan

Basefunder, E-Sukul İçin Yatırım Turunu Başlattı

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan lisanslı Kitle Fonlama Platformu Basefunder, girişimcilik ekosistemini desteklemeye devam ediyor. Kuruluş, şimdi de e-sukul için yatırım turunu başlattı. E-sukul, 1 milyon 150 TL hedefiyle yola çıktı ve yatırımcılarına yüzde 5,75'lik pay sunuyor.

E-sukul: Eğitim Yönetim Sistemleri İçin Yenilikçi Bir Çözüm

E-sukul, 2022 yılında kurulan ve 3 yıllık yoğun Ar-Ge çalışması sonucunda ortaya çıkan bir girişimdir. Eğitim sektörünün ihtiyaçlarına nitelikli çözümler sunmayı amaçlayan yazılım altyapısıyla öne çıkan e-sukul, okul yönetim sistemleri üzerine odaklanmaktadır.

Kapsamlı sistemine yapay zeka destekli otonom bir yapı ekleyerek, muhasebe, öğrenci kaydı, devamsızlıklar, ders programı, online ders içerikleri ve sınav yönetimi gibi kritik süreçleri içeren geniş bir yelpazede eğitim kurumlarının yönetimini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

E-sukul, iş gücü yükünü hafifletme avantajı sağlayarak aynı zamanda kâğıt israfını en aza indiriyor. Sıfır kâğıt kullanımı mottosuyla çıkan e-sukul, her yıl binlerce ağacın kesilmesini önlüyor ve her işbirliği yaptığı kurum başına TEMA vakfı üzerinden 1 adet fidan dikimi gerçekleştiriyor.

1 TL ile bile girişime ortak olma imkanı

Kitle Fonlama Platformu’nun girişim sermayesi ve melek yatırım ağlarına alternatif bir araç olarak ortaya çıktığını kaydeden Basefunder Kitle Fonlama Platformu Kurucusu Mehmet Dolgan, platform ile Türk girişimlerinin rekabette fark yaratmaları ve sürdürülebilir bir büyüme yakalamalarına olanak sağladıklarını söyledi.

e sukul

Yatırım Olanakları ve Kitle Fonlama Platformu

Kitle Fonlama Platformu, girişim sermayesi ve melek yatırım ağlarına alternatif bir araç olarak ortaya çıktı. Platform, Türk girişimlerine rekabet avantajı ve sürdürülebilir büyüme imkanı sağlıyor.

Yatırımcıların yaptıkları yatırımın, Sermaye Piyasası Kurulu himayesinde ve Takasbank güvencesi altında olduğunu vurgulayan yetkililer, platformun şeffaf süreçlere ve analizlere odaklandığını belirtiyor. Kitle Fonlama Platformu, yatırımcılara farklı sektörlerden birçok girişime düşük miktarlarla ortak olma imkanı tanıyor.

Ekleme Tarihi: 17 Oca 2024 15:00