Politika Güncelleme Tarihi: 27 Oca 2024 11:00

Battal İlgezdi CHP'den istifa edince Gamze İlgezdi ne dedi?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin CHP'den istifasının ardından eşi Gamze Akkuş İlgezdi ne dedi?

gamze akkuş ilgezdi

Gamze Akkuş İlgezdi, Eşi Battal İlgezdi'nin İstifasının Ardından Konuştu: "Kime Oy Verecek?"

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin CHP'den istifasının ardından eşi Gamze Akkuş İlgezdi, CHP'de kalmaya devam edeceğini açıkladı. İstanbul Milletvekili olan İlgezdi, Gazeteci Şaban Sevinç'e yaptığı açıklamada, "Ben istifa etmeyeceğim, ölünceye kadar CHP’de kalmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı. Ancak kime oy vereceği konusundaki soruya net bir yanıt vermedi.

Battal İlgezdi'nin istifasının ardından merak edilen tutumu hakkında, Gamze Akkuş İlgezdi'nin ilk yorumu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı aday tanıtım toplantısının duyurusunu paylaşması oldu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda CHP'den ayrılmayı düşünmediğini belirten İlgezdi, konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmadı.

Gazeteci Şaban Sevinç'in TV100'de yer alan "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programına katılan İlgezdi, Şaban Sevinç'in sorularını yanıtladı. Sevinç, Gamze Akkuş İlgezdi'ye eşinin istifa edip başka bir partiden aday olacağını söylediğini hatırlatarak, "Sen kime oy vereceksin?" sorusunu sordu. İlgezdi'nin yanıtı ise "Ben onu müsaadenle söylemeyeyim, CHP'ye oy vereceğim" şeklinde oldu.

CHP'nin Ataşehir ilçesindeki adayı ise eski Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel oldu. Battal İlgezdi, istifasının ardından 7 partinin ortak adayı olarak seçime katılacağını açıklamıştı.

gamze ilgezdi tweet

Ekleme Tarihi: 27 Oca 2024 11:00