Spor Güncelleme Tarihi: 7 Ara 2016 00:38

Beşiktaş Dinamo Kiev'den tarihi fark yedi

Şampiyonlar Ligi'ndeki Dinamo Kiev karşısında Beşiktaş tarihi bir yenilgi aldı. Dinamo Kiev'in gollerine engel olamayan Beşiktaş tarihi fark yedi.

Beşiktaş Dinamo Kiev'den tarihi fark yedi

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Dinamo Kiev'e konuk oldu. Dinamo Kiev Beşiktaşı 6-0 yendi

Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında deplasmanda Dinamo Kiev ile karşılaşıyor. Ev sahibi Dinamo Kiev, Besedin'in attığı golle 9. dakikada 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 29. dakikasında hakemin Beck'e gösterdiği kırmızı kart ve verdiği skandal penaltı kararı sonrası Dinamo Kiev, Yarmolenko'nun golüyle skoru 2-0 yaptı.

Bu golden 3 dakika sonra bu kez Buyalskiy sahneye çıktı: 3-0... 45+2. dakikada Dinamo Kiev'de bu kez Derlis sahneye çıktı: 4-0... Beşiktaş'ta Aboubakar 56. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Beşiktaş 9 kişi kaldı. Dinamo Kiev Sydorchuk attığı golle maçta skoru 5-0 yaptı.

Dinamo Kiev, 77. dakika Moraes'in attığı golle maçta skoru 6-0 yaptı. Siyah -beyazlı ekip kendi maçı hariç grubunda oynanan Benfica - Napoli maçının da sonuca bağlı olarak Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Ekleme Tarihi: 7 Ara 2016 00:38