Spor Güncelleme Tarihi: 12 Ara 2016 12:41

Beşiktaş gelecek maçın tüm kombineleri iptal etti maç geliri şehitlere

Beşiktaş Başkanı Orman, 'İte köpeğe prim vermeyeceğiz' dedi, gelecek maçta kombinelerin kaldırılacağını, gelirlerin şehit ailelerine bağışlanacağını açıkladı.

Beşiktaş gelecek maçın tüm kombineleri iptal etti maç geliri şehitlere

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yanındaki (Beleştepe) alana geldi ve hayatını kaybedenler için karanfil bıraktı. Beşiktaş Başkanı Orman, hain terör saldırısının ardından tarihi karar aldı. Burada yaptığı konuşmada terörü lanetleyen Fikret Orman, herkesi çarşamba günkü Kayserispor maçına davet etti. Bu maç için kombinelerin kaldırıldığını açıklayan Orman, toplanan bilet paralarının şehit ailelerine verileceğini duyurdu. 

"İTE KÖPEĞE PRİM VERMEYECEĞİZ"

Fikret Orman yaptığı açıklamada "Fedakar polislerimize düzenlenen alçak terör saldırısını kulübüm adına lanetliyorum. Vefa Karakurdu ve Tunç Uncu kardeşlerimizi kaybetmiş olmaktan derin üzüntü içerisindeyiz. Acımız henüz çok taze ancak bu ülke için birçok sporcusunu şehit vermiş bu camia ite köpeğe prim vermeyecektir." dedi.

"GELECEK MAÇ KOMBİNELER İPTAL, GELİRLER ŞEHİT AİLELERİNE"

Şehitler Tepesi'ne giderek terör saldırısını lanetleyen Orman, "Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçında kombineleri 1 maçlığına kaldıracağız. Her takımın taraftarlarını davet ediyorum. Biz de yönetici arkadaşlarımızla ailelerimizi alıp çarşamba günü maçta olacağız. Hasılat gelirini şehit ailelerine bağışlayacağız" dedi.

Ekleme Tarihi: 12 Ara 2016 12:41