Asayiş Güncelleme Tarihi: 15 Ara 2016 15:36

BEYOĞLU'nda elektrik sobası can aldı

BEYOĞLU'nda elektrik sobasından çıkan yangın can aldı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler acı manzarayla karşılaştı.

BEYOĞLU'nda elektrik sobası can aldı

BEYOĞLU'nda  elektrik sobasından çıkan yangın sonucu 67 yaşındaki yatalak hasta hayatını kaybetti.

Beyoğlu Turan Caddesi'nde 2 katlı binanın üst katında yangın çıktı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polisler sevk edildi.

İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesine karşın binanın 2. katında yaşayan yatalak hasta Mehmet Kehribar kurtarılamadı.

Yangının elektrik sobasından kaynaklandığı belirtildi.

Kehribar'ın oğlu Bülent Kehribar yangını söndürmeyi başaramadığını anlatarak "Yangın çıktığında babam içerideydi. Ben müdahalede etmeye çalıştım ama olmadı. Ondan sonra ne olduğunu bilmiyorum. Söndürmeyi beceremeyince komşulardan yardım istedim. Yangın balkonda çıktı, elektrik sobası balkondaydı." dedi.

Bülent Kehribar, babasının annesi ve engelli bir kardeşiyle beraber yaşadığını belirterek, "Normal şartlarda babamın hastanede müşahede altında olması gerekiyordu. Çünkü felçli ve yatalaktı. Annem hem ona hem de engelli kardeşime bakamazdı zaten. Bense işsizim, iş arıyorum." ifadelerini kullandı.

Kehribar'ın cenazesi adli tıp kurumuna götürülürken, ailenin Beyoğlu Belediyesinden sosyal yardım aldığı öğrenildi.

Ekleme Tarihi: 15 Ara 2016 15:36