Ekonomi Güncelleme Tarihi: 9 Eyl 2016 14:34

Bosch’tan tasarım ödüllü narenciye sıkacağı

Bosch, dünyanın en saygın tasarım otoritelerinden IF ve Reddot ödüllerine sahip yeni narenciye sıkacağını şık mutfaklarla buluşturuyor.

Bosch’tan tasarım ödüllü narenciye sıkacağı
MCP 72GMB VitaStyle Citro, ikonik görüntüsüyle iyi tasarımının yanında, sunduğu pratik kullanımıyla mutfaklarda fark yaratıyor.

Bosch Ev Aletleri, “Yaşam için Teknoloji” anlayışıyla pratik çözümler sunmaya devam ediyor. IF ve Reddot olmak üzere iki saygın tasarım ödülüyle Bosch MCP 72GMB VitaStyle Citro narenciye sıkacağı, ikonik tasarımıyla hem mutfaklara şıklık getiriyor hem de kullanım kolaylıkları sunuyor.

Sürahiye dönüşen kullanışlı tasarım

MCP 72GMB VitaStyle Citro’nun haznesi, üst bölmedeki sıkma aparatı çıkarıldığında bir cam sürahiye dönüşüyor. Meyve suyunu, özel kapağıyla kapatılan 1 litrelik bu cam sürahi içinde sıkılan saklamak ve servis etmek mümkün. Bu sayede sıkılan meyve suyu başka bir sürahiye konmadan sıkıldığı sağlıklı cam hazne içinde saklanıyor.

Damlama emniyetiyle temiz bir kullanım sunan MCP 72GMB VitaStyle Citro’nun tüm aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Ayrıca, salata ve soslar için yalnızca birkaç adet meyve ile yapılacak sıkma işlemleri, sürahi olmadan, yalnızca sıkma aparatı kullanılarak da pratik bir şekilde yapılabiliyor.

Turunçgillerin en taze olduğu sonbahar ve kış aylarında büyük önem kazanan C vitaminli meyve suları için pratik ve şık bir ürün olan Bosch MCP 72GMB VitaStyle Citro narenciye sıkacağı, 295 TL fiyatıyla world’e özel peşin fiyatına 9 taksitle sağlıklı kahvaltı sofralarıyla buluşuyor.

Ekleme Tarihi: 9 Eyl 2016 14:34