Politika Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29

Buradan apaçık ilan ediyorum! Pişmanım

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Star gazetesinde 'Ben o eski beni arıyorum..' başlıkla kaleme aldığı yazısında af diledi.

Buradan apaçık ilan ediyorum! Pişmanım

 AK Partili Metiner, bugün Twitter'da yaptığı açıklamada ise 'Ayrılık bekleyenler avuçlarını yalarlar' dedi.

AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, bugün Star Gazetesi'nde kaleme aldığı yazıda 'Başkalarını bilmem. Başkalarını da kendim gibi görerek suçladığım zinhar sanılmasın. Bu benim kişisel serüvenim. Bu benim kişisel halet-i ruhiyem. Bu benim kişisel mülahazam. Ve işte buradan apaçık ilan ediyorum: Pişmanım.” ifadelerini kullandı.

'Af dilediğini belirten' Metiner, “Bugüne kadar incittiğim herkesten af diliyorum. Dilimle incittiğim herkesten af diliyorum. Kul hakkı için Allah’ın kullarından af diliyorum.” dedi.

AK Partili Metiner, bugünkü yazısının ardından Twitter'da da açıklamalarda bulundu:

Metiner, şunları söyledi:

"REİS'e ölümüne bağlıyım. Liderime ve partime sadakatım, her türlü mülahazanın üstündedir. Nefis muhasebesi, inancımızın gereğidir, biline.

Lideri ve Partisi için ölümüne meydana çıkanlardan ayrılık bekleyenler avuçlarını yalarlar. Ölümüne REİS ve AK Parti diyenlerdeniz biz.

Hiçbir şeyi de örtbas etmeye çalıştığımız yok bizim. Her dem kendimizi arındırarak ve yenileyerek yoluna devam eden güçlü bir hareketiz biz."

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29