Bülten Güncelleme Tarihi: 1 Ağu 2023 23:00

Celestyal Cruises filosunun gemisi Journey'den davet var

Ege ve Doğu Akdeniz destinasyonunun lider kruvaziyer firmalarından Celestyal Cruises, filosunun yeni gemisi Journey’i Eylül ayında denize indirmeye hazırlanıyor

Celestyal gemileri

**Yeni gemi Journey’in Kuşadası’na ilk seferi 4 Eylül’de **

Ege ve Doğu Akdeniz destinasyonunun lider kruvaziyer firmalarından Celestyal Cruises, filosunun yeni gemisi Journey’i Eylül ayında denize indirmeye hazırlanıyor.

Journey’in rotasında Türkiye de olacak. 55.877 bin ton ağırlığındaki 1260 yolcu kapasiteli Journey, ağırlıklı olarak Amerikalı ve Avrupalı yolcularıyla 4 Eylül’de Kuşadası Limanı’na gelecek.

Celestyal gemilerinin bu sezon toplam 120 bin yolcu taşıması hedefleniyor.

Celestyal Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, ‘’Yeni gemi Journey, Türkiye’yi içine alan yeni rotalarıyla hem daha çok turisti ülkemize getirecek hem de Türk gezginler için seyahat fırsatlarını artıracak. Özellikle de sağlıklı yaşama adanmış alanlarıyla kişisel gelişim ve iyi yaşam meraklılarının memnuniyetle karşılık bulduğu bir gemi olacak’’ dedi

Lüks ve şık bir cruise deneyimi sunmak için tasarlanan 55.877 ton ağırlığındaki yeni gemi, özel çatı katı ve balkon süitleri, 7 restoranı, 8 bar ve lounge’u, geniş güneşlenme alanları, iki havuzu ve sağlıklı yaşama adanmış bir güvertesi ile 1260 yolcuyu taşıyacak.

Ege ve Akdeniz mutfağından yeme içme seçenekleri, konforlu yaşam alanlarının yanı sıra hem gemide hem karada yerel keşifleri öne çıkaracak olan Celestyal Journey; misafirlerine küratörlü, sürükleyici ve iz bırakacak bir dizi deneyim sunmayı hedefliyor.

Bu gemi, diğerlerinden farklı olarak kişisel gelişim ve iyileştirilmiş yaşam kalitesini gözeten yaşam alanlarıyla fark yaratması bekleniyor. Sağlıklı ve iyi yaşam meraklılarının ilgi duyması hedefleniyor.

Şirket, sezon boyunca 104 seferde bu gemilere 20 bin Türk yolcu bindirmeyi hedefliyor. Gemiler yüzde 85’in üzerinde dolulukla hareket ediyor. Kuşadası’nda gemileri sadece Türk yolcular değil yabancı yolcular da tercih ediyor.

Firma, tercih edilmelerindeki en önemli nedenlerden birinin dövizdeki dalgalanmalara ve otellerde artan yüksek fiyatlara karşın; cruise paket fiyatlarımızın bir tatil ve seyahat için avantajlı olmasını gösteriyor.

Şirket, 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla cruise deneyimi yaşatıyor. Gemi uçağa binmeye gerek kalmadan pek çok ülkeyi keşfetme fırsatı sunuyor.

Celestyal'in yeni gemisi Journey, Atina, Selanik, Kuşadası, Kandiye (Girit), Santorini'yi rotasına alarak 7 gecelik “Idyllic Aegean” turunu gerçekleştirecek. 4 Eylül 2023'te Kuşadası’ndan da ilk yolcularını alacak.

Ekleme Tarihi: 1 Ağu 2023 23:00