Medya Güncelleme Tarihi: 16 Eyl 2016 12:20

Cenazeyi alamayan Tarık Akan'ın ağabeyi Nazım Hikmet vakfına saydırdı

Akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncunun ağabeyi, Nazım Hikmet Vakfı'nın cenazeyi sahiplenmesine tepki göstererek "Komünistleri sevmem" dedi.

Cenazeyi alamayan Tarık Akan'ın ağabeyi Nazım Hikmet vakfına saydırdı
Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Tarık Akan özel bir hastanede 66 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi, sevenleri ve sanat camiası yasa boğuldu.

AĞABEYİ AÇIKLAMADA BULUNDU

Ünlü sanatçının ağabeyi Turgut Üregül de sanatçının hayatını kaybettiği hastaneye giderek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cenazeyi Nazım Hikmet Vakfı'nın sahiplenmesi ve kendisine bilgi verilmemesine kızan Üregül, "Cenazeyi nereye götürdüklerini söylemiyorlar." dedi.

"KOMÜNİSTLERİ SEVMEM"

Üregül, açıklamaları sırasında bir muhabirin " Nazım Hikmet Kültür Vakfı ile konuştunuz mu?" şeklindeki sorusu üzerine birden sinirlendi. Tarık Akan'ın ağabeyi, muhabire şu sözlerle tepki gösterdi; "Hanımefendi komünistleri sevmem. Bilmem benim onlarla hiçbir işim yok. Nazım Hikmet kim ya? Ben siyasetçi değilim, ilgilendirmez beni onlar. Nazım Hikmet'e mi soracağız bunu, ne demek istiyorsun sen? Ben ağabeyiyim diyorum bana ne anlatıyorsun sen. O komünistlerle alakalı.

"BUNLAR REZİL YA"

Hastanede 3-4 aydır yatıyor haberiniz var mı? Hastane bilgi vermiyor. Yazık bu hastaneye. Bunlar rezil ya. Cenaze yakınlarına, ağabeyine verilmez mi? Muhasebeye geldiğinde 10 bin lira para isterler. Bu hastaneyi yazın.

Ekleme Tarihi: 16 Eyl 2016 12:20