Magazin Güncelleme Tarihi: 17 Ara 2023 11:00

Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak doğaya döndü

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini noktalayan Bülent Şakrak, şehirden uzakta doğayla iç içe bir yaşam sürme kararı aldı.

ceyda düvenci bülent şakrak

Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile 8 Yıllık Evliliğini Bitirdikten Sonra Doğayla İç İçe Yaşamaya Başladı

Ceyda Düvenci ile 8 yıllık evliliğini noktalayan Bülent Şakrak, şehirden uzakta doğayla iç içe bir yaşam sürme kararı aldı. Ünlü oyuncu, minimal bir yaşam kurmak amacıyla tiny house adı verilen küçük bir eve yerleşti.

ceyda düvenci bülent şakrak2

Uzun bir süredir boşanma iddialarıyla gündeme gelen Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci çifti, geçtiğimiz Temmuz'da 8 yıllık evliliklerini tek celsede sonlandırdı. Boşanmanın ardından Şakrak, özel hayatına dair ilk kez konuşarak, "Ceyda iyi, çocuklar iyi. Hayat bu; boşanma var, ölüm var. Önemli olan her şeyin yolunda olması. Herkesin keyfi yerinde" ifadelerini kullandı.

İstanbul'un Kalabalığından Kaçış: Doğayla İç İçe Yaşam

bülent şakrak

İstanbul'un kalabalığından uzaklaşan Şakrak, doğaya sığınarak tiny house tarzında bir evde yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu, doğayla iç içe, sakin ve minimal bir hayat sürüyor. Evinin detaylarıyla bizzat ilgilenen Şakrak, minimal yaşam tarzını sosyal medya üzerinden zaman zaman paylaşımlar yaparak takipçileriyle paylaşıyor.

Ekleme Tarihi: 17 Ara 2023 11:00