Politika Güncelleme Tarihi: 25 Ağu 2016 14:49

CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun son durumuyla ilgili açıklama

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesi yakınlarında çatışmanın ortasında kaldı. CHP'li vekillerden yapılan açıklamalara göre Kılıçdaroğlu'nun durumu iyi.

CHP'den Kemal Kılıçdaroğlu'nun son durumuyla ilgili açıklama
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyu Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında çatışmanın ortasında kaldı. Kılıçdaroğlu'nun danışmanının CNNTürk'e verdiği bilgiye göre konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu güvenlik gerekçesiyle aracında bekletiliyor. Gelen haberlere göre Kılıçdaroğlu'nun durumu iyi.

"SON DERECE DÜŞÜNDÜRÜCÜ"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, canlı yayında şu bilgileri verdi:

"CHP lideri yoldan geçerken uzak bir bölgeden ateş açıldığına dair bilgiler geldi. Korumalarla ateş açanlar arasında çatışma yaşandı. Biz de daha yeni duyduk. Genel Başkanımız, güvenlikli bölgede. Anlamaya çalışıyoruz neyin ne olduğunu. Şu anda bir yaralanma bize ulaşmadı ama güvenlikli bir yerde olması son derece düşündürücü. Vahim bir tablo ile karşı karşıyayız. Arkadaşlarla teması sürdürüyoruz. Konvoydan bir arkadaşa ulaşamadık. Belki sinyaller kesilmiştir."

"DURUMU İYİ"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, "Kılıçdaroğlu'na ualaşamadık ama durumunun iyi olduklarını biliyoruz" dedi.

"BU OLASILIKLAR HER ZAMAN HESAPLANIYOR"

Olayla ilgili bilgi veren CHP'li Gürsel Tekin, "Sayın Genel Başkanımızın güzergahında bir çatışma olduğu bilgisi aldık. Silahların şu an sustuğu ama operasyonun devam ettiği bilgisini aldım. Çok şükür arkadaşlarımızda bir sorun yok. Hangi örgüt henüz bilgi yok.
Arkadaşlarımızın verdiği bilgiye göre güzergahta çok yoğun Özel Harekatçıların olması bölgede bir olay olduğunu gösteriyor. Güvenlik mensupları konvoyun ilerlemesine izin vermedi. Büyük ihtimalle geri dönecekler. Özel bir bilgi almış değiliz ama bu olasılıklar her zaman hesaplanıyor. Karadeniz'de Artvin gibi bölgelerde böyle bir şey beklemiyorduk ama demek ki oralarda da yaşanıyormuş" diye konuştu.

Ekleme Tarihi: 25 Ağu 2016 14:49