Politika Güncelleme Tarihi: 1 Şub 2024 12:00

CHP Genel Başkanı Özgür Özel seçim stratejilerini açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katılarak seçim stratejisini açıkladı.

özgür özel

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti genel merkezinde düzenlenen Yerel Yönetimler Çalıştayı'na katılarak seçim stratejisini açıkladı. Özel, seçimin stratejisini "Yaptığımızı doğru anlatacağız, övünmeyi bileceğiz. Umudu örgütleyeceğiz. Geçmişte örgütlediğimiz umudun nasıl başarıya dönüştüğünü anlatacağız" şeklinde özetledi.

Özellikle başarıları vurgulayarak, özellikle dayanışma belediyeciliği konusunda önemli başarılar elde ettiklerini belirtti. Ayrıca, seçmenin değişmediğini, geçen seçimdeki başarılarını sürdürmeleri için öncelikli hedeflerinin geçmiş seçmeni memnun etmek olduğunu söyledi. Türkiye İttifakı veya şehirlerin kendi ittifakları konusuna da değinen Özel, şehirleri kazandıran ve emanet edenlerin değişmediğini, bu sebeple seçmenle olan bağlarını güçlendirmeye odaklandıklarını ifade etti.

Ayrıca, Türkiye İttifakı'nın sadece siyasi partilerden değil, şehrini seven, dürüst, cesur ve başarıyı takdir eden insanlardan oluştuğunu belirtti. Tekrarın gücünden yararlanmanın önemine vurgu yaparak, seçim döneminde sürekli olarak başarıları ve projeleri tekrar etmek gerektiğini ifade etti. Özel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e teşekkürlerini ileterek, önümüzdeki 5 yılın Cumhuriyet Halk Partisi'nin birlik ve organize yeteneğini sergileme fırsatı olacağını belirtti.

Ekleme Tarihi: 1 Şub 2024 12:00