Yaşam Güncelleme Tarihi: 19 Ağu 2016 16:42

Çocuk sahibi olabilmek için 65 kilo verdi

Cassie Hurley, hayatı boyunca hep çocuk sahibi olmak istemişti. Ancak obezite hayallerinin önünde duruyordu. Genç kadın azmedip 65 kilo verince hayaline kavuştu.

Çocuk sahibi olabilmek için 65 kilo verdi
Cassie Hurley isimli obez kadın, doktorların "çocuk sahibi olamayabilirsin" uyarısından sonra kilosunun neredeyse yarısını verdi. Daily Mail'in haberine göre 30 yaşındaki kadın evlendiğinde 147 kiloydu.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN AZMETTİ

Cassie'nin tiroitleri çalışmıyordu ve polikistik over sendromu vardı. Evlendikten sonra 2 yıl hamile kalmaya çalışan ancak başarısız olan Cassie için doktorunun uyarısı bir dönüm noktası oldu. 30 yaşındaki Cassie, "Eşimin beni o halimle sevdiğini biliyordum ancak düğünümde prenses gibi falan hissetmedim." diye konuştu. Hep çocuk sahibi olmak istediğini söyleyen kadın, hayalini gerçekleştirmek için azmetti. Spor salonuna gitmeye başladı, düzenli olarak diyetisyene ve jinekoloğuna görünmeye başladı ve hatta kişisel bir antrenörle çalışmaya başladı.

1 YILDA 31 KİLO VERDİ

Cassie şeker tüketimini azaltmak için glikoz, fruktoz ve sakaroz içeren gıdaları kesti, porsiyonlarını küçülttü. Haftada 5 gün spor salonuna giden genç kadın 1 yılda 31 kilo vermeyi başardı. O zamanlar 26 yaşında olan Cassie, daha fazla kilo vermek istiyordu. Mide küçültme operasyonu için bıçak altına yattı. Gittikçe hayaline daha fazla yaklaşıyordu. 20 ayın sonunda kilo kaybı 65'e ulaştı. Mutlu haberi tam da o zaman aldı. Cassie hamileydi.

4 AY SONRA TEKRAR HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Hamilelikte 12 kilo alan genç kadın, oğlunu kucağına aldıktan 4 ay sonra tekrar hamile olduğunu öğrendi. Geçtiğimiz Mart ayında kızı dünyaya geldi. Çocuk hayalini gerçekleştirmiş olmanın onu sağlıklı bir gelecek azminden vazgeçirmeyeceğini söyleyen Cassie, günde 6 km yürüyor. Çay, kahve ya da alkol tüketmiyor. Aynı zamanda porsiyonlarını kontrol etmeye devam ediyor.



 

Ekleme Tarihi: 19 Ağu 2016 16:42