Medya Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2023 19:00

Cübbeli Ahmet'in Aziz Yıldırım ziyareti gündem oldu

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Ziyaret sosyal medyada dikkat çekti.

cübbeli ahmet aziz yıldırım

Cübbeli Ahmet, Aziz Yıldırım'ı Ziyaret Etti: Ayda Bir Buluşma Kararı Alındı

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Cezaevinde uzun süre birlikte kaldıkları bilinen ikilinin görüşmesi beş saat sürdü. Görüşme detayları Cübbeli Ahmet'in sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Cübbeli Ahmet'in sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, "Konuşmaların muhtevâsı bir cilt kitap olacak kadar yoğundu. Tabî ki hapishane hâtıralarını yâd ettiler. Koyu bir muhabbet neticesinde ayda bir buluşma kararı alarak ayrıldılar. Bu vesîle ile Rabbimizden kıymetli başkanımız Aziz Yıldırım Beyefendi’ye iki cihan saâdeti, sıhhat-ü âfiyet ve devletimize, milletimize daha nice hayırlı hizmetler îfâ etmesi husûsunda muvaffakiyetler niyâz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

2011 yılında Yıldırım'ın şike davası, Cübbeli'nin ise Karagümrük çetesi davası kapsamında hapse girmeleri dostluk kurmalarına neden olmuştu. İkilinin hapishane anılarını yâd ettiği ve ayda bir buluşma kararı aldıkları belirtildi.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2023 19:00