Spor Güncelleme Tarihi: 13 Ara 2016 15:35

Cumhurbaşkanı: Akyazı Stadı'nın ismi Şenol Güneş olsun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı tamamlanan Akyazı Stadı'nın isminin Şenol Güneş Stadı olarak anılması için tavsiyede bulundu.

Cumhurbaşkanı: Akyazı Stadı'nın ismi Şenol Güneş olsun

Trabzonspor'un yeni mabedi Akyazı Stadı'nın isminin ne olacağı sorusu gündemdeki yerini koruruken Trabzon gündemine Şenol Güneş ismi düştü.

Yeni stat için birçok alternatif üzerinde durulurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Akyazı Stadı'nın isminin Şenol Güneş olması konusunda fikir beyan ettiği ortaya çıktı. Şenol Güneş'in Türkiye'yi dünya üçüncülüğüne taşıyarak tarihi bir başarıya imza atmasının yanında Trabzonspor forması altında yaşadığı şampiyonluklarla adını kulübün efsaneleri arasına yazdırmasının Erdoğan'ın görüşünde etkili olduğu vurgulanıyor.

COŞKULU AÇILIŞ PLANLANIYOR

Trabzon'da Akyazı'nın açılışı için geri sayım başlarken, katılımın yüksekliği için de yoğun çaba sarf ediliyor.

Bu amaçla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı açılışa kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar dışında öğrencilerin de getirilmeleri için düğmeye basıldı.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan açılış için okullara gönderilen yazıda öğrencilerin katılımı için gereğinin yapılması talimatı verildi. Bunun üzerine okullar hazırladıkları veli izin belgelerini öğrencilere dağıtarak ailelerinin onayını istediler.

Organizasyonun kusursuz ve coşkulu olması için yetkililer azami gayreti gösteriyorlar.

(FutbolArena)

Ekleme Tarihi: 13 Ara 2016 15:35