Güncel Güncelleme Tarihi: 24 Ağu 2016 13:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız" sözleri, Beştepe'de alkış tufanı kopardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura töreninde yaptığı konuşmada, Suriye'deki terör örgütlerine yönelik operasyonla ilgili de konuştu.

"TÜRKİYE ASLA RIZA GÖSTERMEYECEK"

Türkiye'nin, Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta kararlı olduğunu ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:

"Şu kararlılığımızı tüm dünyaya bir kez daha ifade etmek istiyorum: Türkiye, Suriye'de sahneye konulmaya çalışılan oyuna, oldubittiye asla rıza göstermeyecektir. Gerekirse meseleye bilfiil el koymak da dahil tüm imkanlarımızı kullanarak Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumakta, bu ülkenin kendi halkının iradesiyle yönetilmesini sağlamakta kararlıyız."

"BU ÜLKEYE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKSİNİZ"

Terör örgütlerinin, Türk milletini bölemeyeceğini anlatan Erdoğan, "Tekraren ifade ediyorum, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız." dedi.

Salondakiler, Erdoğan'ın sözlerini ayakta alkışladı.

 

Ekleme Tarihi: 24 Ağu 2016 13:33