Politika Güncelleme Tarihi: 7 Eyl 2016 10:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ operasyonlarında at izi it izine karıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ operasyonları işe ilgili "At izi, it izine karışmış vaziyette. 'Ben bir şey atayım da nasılsa tutar' diyenler var. Bazıları böyle yapıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ operasyonlarında at izi it izine karıştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi için gittiği Çin'den yurda dönüşünde uçakta beraberinde götürdüğü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, FETÖ operasyonlarıyla ilgili, "FETÖ ile mücadele çerçevesinde ihraç edilenleri kriptoların seçtiği, asıl kriptoların ise halen görevde durduğu, yanlış insanların gönderildiği söyleniyor..." sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

"AT İZİ İT İZİNE KARIŞMIŞ VAZİYETTE"

"Bunu söyleyenler kendilerine göre doğru da söyleyebilirler. Ama şu var ki at izi, it izine karışmış vaziyette. "Ben bir şey atayım da nasılsa tutar" diyenler var. Bazıları böyle yapıyor. Özellikle yazılı ve görsel medya dünyasında bu çok var. Bazen fırsat bulduğumda TV'leri izliyorum. Öyle yorumlar yapıyorlar ki suçladıkları o insanın bu işle hiç alakası yok. Ama o insana o yaftayı yapıştırıyor. Bunlar doğru şeyler değil. Bu tür yanlışlıklardan uzak durmak lazım."

Ekleme Tarihi: 7 Eyl 2016 10:31