Magazin Güncelleme Tarihi: 2 Eyl 2023 00:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği balık kilosu 2 bin lira

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir gazeteci arasında yaşanan ilginç dialog Erdoğan'ın hangi balığı sevdiğini ortaya çıkardı.

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı AKP Genel Başkanı en sevdiği balık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazeteciye İlginç Cevap: "Şimdi Bir Şey Söyleyeceğim, Kızacaksın"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Poyrazköy'de sabaha karşı gerçekleşen 2023-2024 su ürünleri av sezonunun açılışında konuştu.

Erdoğan, "4,5 aylık aradan sonra yeniden açılışını yaptığımız balıkçılık sezonumuzun hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Tarım ve Orman Bakanlığımız ile Beykoz Belediyemize teşekkür ediyorum. Pruvanız neta, dümeniniz viya, rüzgarınız kolayına, bahtınız açık olsun. Kalın sağlıcakla diyorum." şeklinde konuştu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan'a bir gazeteci, "Siz en çok hangi balığı seversiniz?" sorusunu sordu. Erdoğan, bu soruya gülerek, "Şimdi bir şey söyleyeceğim, kızacaksın. Hamsi!" şeklinde yanıt verdi.

Ardından Erdoğan, "Kalkanı severim" diye ekledi.

Balık fiyatlarının bu yıl oldukça yüksek olduğu biliniyor. Mart ayında av yasağı başlamadan önce tezgahta kilosu 600 TL olan balık, günümüzde zincir marketlerde 2 bin TL'ye kadar satılabiliyor.

Ekleme Tarihi: 2 Eyl 2023 00:00