Emlak Güncelleme Tarihi: 14 Şub 2024 11:00

Deprem Konutu Kurasında Menzil Şeyhlerine torpil iddiası

Adıyaman'da gerçekleşen deprem konutu kurasında büyük bir skandal ortaya çıktı. Menzil Cemaati'nin lideri olan Elhüseyni ailesinin tamamına deprem konutu çıktı.

Menzil Şeyhleri cemaati

Birgün'den İsmail Arı'nın haberine göre Adıyaman'da gerçekleşen deprem konutu kurasında büyük bir skandal ortaya çıktı. Menzil Cemaati'nin lideri olan Elhüseyni ailesinin tamamına deprem konutu çıktığı belirlendi.

Bu şeyhler arasında lüks araçlara binen ve birçok şirketin sahibi olan Muhammed Saki, Muhammed Mubarek, ve Muhammed Fettah Elhüseyni gibi isimler bulunuyor.

menzil şeyhleri

Kurada sadece 13 kişiye deprem konutu çıkarken, bu kişilerin yarısından fazlasının Menzil Cemaati'ni yöneten Elhüseyni ailesinden olduğu ortaya çıktı. Bu ayrıcalık sahipleri arasında 3+1 ev verilecek olan Menzil şeyhlerinin yakınları da bulunuyor.

Ayrıca, deprem konutu çıkan Menzil şeyhlerinden Muhammed Saki Elhüseyni'nin İstanbul Fatih'te bir kuyumcu dükkânı olduğu da belirtildi. Menzil kaynakları ise, şeyhlerin evlerinin yıkılmadığını iddia ederek kuranın şaibeli olduğunu öne sürdü.

deprem konut

Bu olay, depremzedeler arasındaki adaletsizlik tartışmalarını yeniden alevlendirdi ve kamuoyunda büyük bir tepki uyandırdı.

Ekleme Tarihi: 14 Şub 2024 11:00