Politika Güncelleme Tarihi: 31 Mar 2024 15:00

Devlet Bahçeli Oy Kullandı: Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Yüzündeki izler dikkat çekti.

devlet bahçeli

Devlet Bahçeli Oy Kullandı: Yüzündeki Morluklar Dikkat Çekti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Ancak Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morluklar dikkat çekti.

Bahçeli'nin kolunun sargılı olduğu ve yüzünde morlukların bulunduğu görüldü. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Türkiye genelindeki oy kullanma işlemi YSK tarafından belirlenen saatlere göre gerçekleşirken, MHP lideri Devlet Bahçeli saat 12.45'te Anıttepe Ortaokulu'na gelerek sandığa katıldı.

Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplayarak seçimlerin önemine vurgu yaptı ve diğer siyasi partilere başarılar diledi. Ancak, Bahçeli'nin bir süredir kameralar önüne çıkmamasının ardından yüzündeki morluklar dikkat çekti.

Bahçeli'nin yüzündeki morluklar, daha önceki bir kaza sonucu omzunu burkmasıyla ilişkilendirildi. MHP'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'nin omzunu burkması nedeniyle kolunda bir incinme olduğu ve kendisine geçmiş olsun dileklerinin iletilerek duaların kabul edildiği ifade edilmişti.

Bahçeli'nin oy kullanırken yüzündeki morlukların dikkat çekmesi, kamuoyunda merak uyandırdı ve konuyla ilgili daha fazla açıklama yapılması bekleniyor.

Ekleme Tarihi: 31 Mar 2024 15:00