Magazin Güncelleme Tarihi: 23 Eki 2023 09:00

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir: Arkadaş kurbanıyım

Dilan Polat ve eşi Engin Polat soruşturma kapsamında Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu.

Deniz demir 1

Dilan Polat soruşturması: Nez Demir'in mal varlığına el konuldu

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında "suç gelirlerinin aklanması", "vergi kaçakçılığı" ve "futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi" suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir'in de mal varlığına el konuldu.

Nez Demir, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Dilan Polat'la birlikte 3 yıl önce açtıkları ortak şirketin artık var olmadığını ancak bu soruşturma kapsamında hem kendisine hem de babasına ait mal varlığına el konulduğunu söyledi.

Nez Demir

Demir, "Arkadaş kurbanıyım. Yeni şirketlerin adı geçen şirketlerle ilişki yok, 3 yıl önce olan ortaklıkta da bir sıkıntı yok. Devlet de diyor ki araştırılana kadar tedbirimi bir koyayım. Peki benim mağduriyetim ne olacak? Servetim yok, el koyulacak bir şeyim yok, böyle durumlar içinde olmak bile onur kırıcı benim için. Ben bu incelemenin herkesten daha çok hızlı sonuçlanmasını istiyorum. Bana tedbir geldi 40 yıllık esnaf babama geldi, ben maaşımdayım, kirada olacağım... Bu durumu yaşayan herkese sesleniyorum, lütfen bana destek olun. Sevinye de çağırabilirsiniz, koşa koşa gelirim lütfen" dedi.

dilan polat engin polat

Soruşturma kapsamında Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol kararı verildi. Ayrıca, şüphelilerin tüm malları dosya hakkında sınırlılık kararı verildi.

Ekleme Tarihi: 23 Eki 2023 09:00