Güncel Güncelleme Tarihi: 24 Ağu 2016 17:55

Diyarbakır Lice'de şehit sayısı maalesef 5'e yükseldi

Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği roketatar ve silahlı saldırıda şehit olan askerlerin sayısı 4'ten 5'e yükseldi.

Diyarbakır Lice'de şehit sayısı maalesef 5'e yükseldi
Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda yaralanan 8 askerden, durumu ağır olan ve Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altında bulunan bir asker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit sayısı 4'ten 5'e yükseldi. Saldırıda yaralanan 7 askerin tedavisi ise Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürüyor.

ŞEHİT SAYISI 4'TEN 5'E YÜKSELDİ

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe bölgeleri arasında oluşturulan üs bölgesinde görev yapan komando timine, PKK'lı teröristler tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya askerlerin anında karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 4 asker şehit oldu, 8 asker de yaralandı. Yaralı askerler helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Saldırıda yaralanan 8 askerden biri doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

OPERASYON BAŞLATILDI

Bölgeye takviye askerler sevk edilerek, saldırıyı düzenleyen teröristleri etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyon başlatıldı.

Ekleme Tarihi: 24 Ağu 2016 17:55