Magazin Güncelleme Tarihi: 28 May 2024 10:00

Doğu Demirkol gösteri gelirlerini Filistin'e bağışlayacak

İsrail'in Refah'taki saldırısına tepki gösteren komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, gösteri gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu.

doğu demirkol 1

Doğu Demirkol Gösteri Gelirlerini Filistin'e Bağışlayacak

Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına düzenlediği saldırıya tepki gösterdi.

İsrail'in Refah Saldırısı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde düzenlediği hava saldırısında en az 45 Filistinli yaşamını yitirdi ve çok sayıda kişi yaralandı. Bu saldırı, yerinden edilmiş Filistinlilerin çadırlarına yönelik gerçekleşti.

Doğu Demirkol'dan Anlamlı Destek

Bu olay üzerine komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, gösteri gelirlerini Filistin'e bağışlayacağını duyurdu. Demirkol, paylaşımında "freepalestine" etiketi ile birlikte, "Bu yaz oynanacak açık hava oyunlarımın hepsinin bütün geliri Filistin'e gönderilecektir." ifadelerine yer verdi.

Demirkol'un bu duyurusu, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından takdirle karşılandı. Gösteri gelirlerinin Filistin'e bağışlanması, hem bölgedeki insanlara maddi destek sağlayacak hem de Filistin'deki durumun dünya gündeminde daha fazla yer bulmasına katkıda bulunacak. doğu demirkol

Kaynak: Doğu Demirkol'un sosyal medya hesabı, çeşitli haber kaynakları.

Ekleme Tarihi: 28 May 2024 10:00