Güncel Güncelleme Tarihi: 19 Ağu 2016 14:37

Dün İçişleri Bakanı Ala'dan tayin istedi bugün şehit oldu

Van'da PKK'nın bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muhammet Acar, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Dün İçişleri Bakanı Ala'dan tayin istedi bugün şehit oldu
Van'da önceki gün düzenlenen terörist saldırıda ağır yaralanan polis memuru Muhammet Acar, yaşamını yitirdi.

HASTANEDE ŞEHİT OLDU

Merkez İpekyolu ilçesinde teröristlerin polisevi ve polis merkezinin bulunduğu binaya patlayıcı yüklü araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan 26 yaşındaki Acar'ın, tedavisi Lokman Hekim Hastanesi'nde sürüyordu.

Acar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu.

3 ŞEHİT, 73 YARALI

Terör örgütü PKK mensuplarınca 17 Ağustos saat 23.15 sıralarında patlayıcı yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıda 1 polis şehit olmuş, 2 vatandaş hayatını kaybetmiş ve 20'si polis 73 kişi yaralanmıştı.

DÜN TAYİN İSTEDİ BUGÜN ŞEHİT OLDU

Van'daki terör saldırısında yaralanan polis memuru Muhammet Acar, şehit oldu. Acar'ın dün kendisini ziyarete gelen İçişleri Bakanı Ala'dan tayinini istediği ortaya çıktı.

Van'da PKK'lı teröristler tarafından çarşamba gecesi PKK'lı teröristlerin bomba yüklü araçla 2 Nisan Polis Merkezi ve Polisevi'ne düzenlediği, 1 polisle 2 sivilin yaşamını yitirdiği saldırıda yaralananlardan polis memuru Muhammet Acar da tedavi gördüğü hastanede bugün şehit oldu.

SALDIRIDA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Van'da iki gün önce PKK'lı teröristler bomba yüklü araçla İskele Caddesi üzerindeki 2 Nisan Polis Merkezi ve Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici'nin makam olarak kullandığı Polisevi'ne saldırı düzenledi. Saldırıda 27 yaşındaki polis memuru Hacı Ahmet Öztürk şehit olurken, 17 yaşındaki Faruk Tam ile 19 yaşındaki Dicle Idrak hayatını kaybetti ve 73 kişi de yaralandı.

YARALI POLİS MEMURU ŞEHİT DÜŞTÜ

Yaralılar arasında bulunan ve özel hastanede tedavi gören polis memuru Muhammet Acar da sabah saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

ŞEHİT, ALA'DAN TAYİNİNİ İSTEMİŞ

Şehit Polis Memuru Acar'ı dün Van'a gelen İçişleri Bakanı Efkan Ala, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ziyaret etmişti. Polis Muhammet Acar bu ziyarette Bakan Ala'dan memleketi Eskişehir'e tayin olmak istediğini söylemişti.
 

Ekleme Tarihi: 19 Ağu 2016 14:37