Kitap Güncelleme Tarihi: 2 Oca 2023 01:00

Dünyanın en çok satan kitapları

Dünyanın en çok satan kitabı olarak bilinen kitaplar arasında en çok bilinen 4 kitap var. 2'si milyarlarca satıldı diğer ikisi ise milyonlarca..

Kitap

Dünyanın en çok satan kitapları hangileri?

Dünyanın en çok satan kitabı olarak bilinen kitaplar arasında İncil (Bible) ve Kuran-ı Kerim (Quran) , A Tale of Two Cities (İki Şehrin Hikayesi) ve The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) bulunmaktadır.

Bu kitapların satış rakamları kesin olarak bilinmemektedir, ancak çok sayıda kopyası satılmış olduğu ve yıllar boyunca popüler olmuş olmaları nedeniyle bu kitaplar dünyanın en çok satan kitapları olarak kabul edilir.

Dünyanın en çok satılan kitapları kaç adet satmıştır?

İncil (Bible) ve Kuran-ı Kerim (Quran ) dünyanın en çok satan kitaplarıdır ve bu iki kitap da milyarlarca kopyası satılmıştır. Bu kitapların tam satış rakamları kesin olarak bilinmemektedir, ancak genel olarak bu kitapların milyarlarca kopyası satıldığı ve yıllar boyunca popüler olmuş oldukları söylenmektedir.

A Tale of Two Cities (İki Şehrin Hikayesi) ve The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) de dünya çapında milyonlarca kopyası satılmış olan kitaplardır. Bu kitapların tam satış rakamları da kesin olarak bilinmemektedir.

Ekleme Tarihi: 2 Oca 2023 01:00