Asayiş Güncelleme Tarihi: 28 Ara 2016 10:54

Duruşmanın ikinci gününde de yoğun güvenlik önlemleri

Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı korumak için Huber Köşkü’ne gitmeleri yönündeki talimata uymadıkları iddia edilen 19 polisin yargılanmasına yoğun güvenlik önlemleri altında devam edildi. 15 Temmuz Darbe Girişiminde, Cumhurbaşkanı...

Duruşmanın ikinci gününde de yoğun güvenlik önlemleri
Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı korumak için Huber Köşkü’ne gitmeleri yönündeki talimata uymadıkları iddia edilen 19 polisin yargılanmasına yoğun güvenlik önlemleri altında devam edildi.
15 Temmuz Darbe Girişiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı korumak üzere Tarabya’daki Huber Köşkü’ne gitmeleri yönündeki talimata uymadıkları ve FETÖ adına hizmet ettikleri iddia edilen 25’i tutuklu 29 sanık polis dün ilk kez hakim karşısına çıkmıştı. Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’ndaki duruşma salonunda görülen davanın 2’nci gününde de yoğun güvenlik önlemleri devam etti. 4 gün devam edecek dava için duruşma salonun çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri cezaevine gelen araçların geçişini kontrollü olarak izin verdi. Bölgeye giren araçlar eğitimli köpekler eşliğinde aramadan geçirildi. Ayrıca çeşitli noktalara keskin nişancılar yerleştirilerek olabilecek olumsuzluklara karşı önlem alındı. Duruşma salonuna giriş çıkışlar da yoğun güvenlik önlemi içerisinde gerçekleşirken Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu’nda jandarma ekipleri kuş uçurmuyor.
(Başak Akbulut - Mehmet Başa/İHA)

Ekleme Tarihi: 28 Ara 2016 10:54