Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29

Düzce ve Zonguldak hava durumu kötü okullar tatil mi?

ZONGULDAK ve Düzce için hava durumu uyarısı kar alarmıyla geldi. Düzce ve Zonguldak'da yoğun kar yağışı 13.12.2016 salı günü etkili olacak. Peki yarın kar sebebiyle okullar tatil olur mu?

Düzce ve Zonguldak hava durumu kötü okullar tatil mi?

DÜZCE ve Zonguldak hava durumu raporuna göre yoğun kar yağışı 13.12.2016 salı günü çok etkili olacak. Okullar tatil mi sorusunun yanıtını da Düzce ve Zonguldak Valiliği kar yağışının durumuna göre verecek.

Meteorolojinin sitesinde yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Bursa, Balıkesir , Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu. Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

DÜZCE HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

DÜZCE hava durumu raporuna göre salı günü başlayan kar yağışı etkisini çarşamba günü de gösterecek. Kar yağışı sebebiyle okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Buna Düzce Valiliği kar yağışına bakarak karar verecek.

ZONGULDAK HAVA DURUMU
ZONGULDAK hava durumu 13.12.2016 salı günü çok yoğun kar yağışı altında olacak. Çarşambadan cumartesiye kadar da Zonguldak'ta kar devam edecek. Zonguldak Valiliği durama göre okullar tatil mi sorusuna yanıt verecek. 

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

Türkiye'yi salı gününden itibaren etkisi altına alacak yeni soğuk hava dalgası ile sıcaklıklar çok düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin de altına inecek. Haliyle don olayları görülecek.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29