Medya Güncelleme Tarihi: 5 Eyl 2016 20:45

Ebru Gündeş'ten O Ses Türkiye ile ilgili şok karar

Ebru Gündeş, O Ses Türkiye'den ayrıldığını duyurdu. Gündeş'in ayrılık nedeniyle ilgili yaptığı açıklama "Çalışmasına engel olacak bir rahatsızlığı mı var?" sorusunu getirdi.

Ebru Gündeş'ten O Ses Türkiye ile ilgili şok karar
Ebru Gündeş, üç yıldır jüri olarak görev aldığı O Ses Türkiye'den ayrıldı. Ebru Gündeş'in 'ayrılık nedenine' ilişkin yaptığı açıklama "Gündeş'in çalışmasına engel olacak büyüklükte bir sağlık sorunu mu var?" sorusunu getirdi. Gündeş, Instagram hesabından O Ses Türkiye'den ayrılışını "Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder. O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı." söleriyle duyurdu.

Ünlü şarkıcı ayrılık kararını böyle duyurdu:

3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum, O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim.

"SAĞLIK SORUNU OLMADIĞI TAKTİRDE"

Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim,ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum. O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah.

"BULUNDUĞUM DURUMDAN DOLAYI ACUN ILICALI'DAN İZİN İSTEDİM"

O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı'dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz.

Ekleme Tarihi: 5 Eyl 2016 20:45