Ekonomi Güncelleme Tarihi: 26 Ağu 2017 01:22

Ekonomi yazarı Meliha Okur, FOX Haber'e transfer oldu

Deneyimli gazeteci Meliha Okur FOX Haber'e transfer oldu. Meliha Okur'un ekran önünde yer alıp almayacağı henüz açıklanmadı.

Ekonomi yazarı Meliha Okur, FOX Haber'e transfer oldu

Okur CNN Türk'ten ayrıldıktan sonra Sabah'ta köşe yazısı yazmış ardından da önce Habertürk TV'de ardından da NTV'de ekonomi programları hazırlayıp sunmuştu.

Meliha Okur, ilk kez CNN Türk ekonomi servisi sunucusu olarak Türk izleyicisiyle buluştu. Bu kanalda yaptığı programda aldığı konuklara sorduğu ilginç sorular ve farklı sunum tekniği ile dikkat çeken Meliha Okur, aynı zamanda ekonomi üzerine yaptığı yorumlar ile de beğeni toplamıştı. Hem finans piyasalarına yönelik hem de toplumsal ve siyasal olayların ekonomiye yansımasına yönelik değerlendirmeleri ile ilgi topladı. CNN Türk'te İş Yemeği isimli bir program da sundu. Bu kanalda çalışmadan önceki yıllarında da ekonomi gazeteciliği yapmıştı. CNN Türk'ten ayrıldıktan sonra Sabah grubuna geçen Meliha Okur, bir yandan Sabah gazetesinde iktisat üzerine fikirlerini belirtip gözlemlerini paylaşırken bir yandan da Habertürk kanalında Akşam gazetesinin ekonomi sorumlusu Selçuk Yiğit ile birlikte ?Doğruyu Söyle? isimli programı yapmıştı. Aynı televizyon için zaman zaman muhabirlik görevi de yapmaktaydı. Meliha Okur Foxhaber'e transfer oldu

Ekleme Tarihi: 26 Ağu 2017 01:22