Nedir Güncelleme Tarihi: 25 Ara 2019 13:46

Eminevim nedir?

Emin Grup bünyesinde 2005 yılında kurulan Eminevim, geliştirdiği faizsiz ev alma finansman sistemi ile Türkiye’de 120 şube ve 1900’den fazla çalışanla hizmet vermektedir.

Eminevim nedir?

Ev sahibi olmak isteyenleri Elbirliği Sistemi içine dahil ederek faizsiz, vade farksız imkanlarla ve uzun vade taksitlerle ev sahibi yapmaktadır. 29 yıllık bir köklü bir geçmişe sahip olan Emin Grup bünyesinde faaliyet gösteren Eminevim, bugüne kadar 150 binden fazla kişinin tercihi olmuştur.

Türkiye’nin 81 ilinde tapu teslim eden ilk özel kurum olma unvanını elinde bulunduran Eminevim, her ay ortalama yaklaşık 2000 kişiyi ev ve araç sahibi yapmaktadır. Her ölçekte tasarrufu bir araya getiren elbirliği sistemi ile kurumsal, şeffaf ve faizsiz bir şekilde yöneterek, müşterilerin gayrimenkul ve araç edinmesini sağlamayı hedefleyen firma, bugün konut sektörüne yön veren kurumlar arasında yerini almıştır.

Kişiler istediği ilden beğendiği evi alabilme imkanı tanıyan Eminevim, Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen kişilerin uğrayacağı ilk adres haline gelmiştir.

Ekleme Tarihi: 25 Ara 2019 13:46