Politika Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29

Erdoğan'dan işçi ailelerine taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Kasım'da Siirt'te meydana gelen göçükte, son işçinin cenazesinin de çıkarıldığını söyledi.

Erdoğan'dan işçi ailelerine taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Kasım'da Siirt'te yaşanan heyelanda göçük altında kalan son madencinin cenazesinin de çıkarıldığını söyledi. Erdoğan, bir daha böyle acıların yaşanmaması için tüm kurumların titizlikle çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Erdoğan, twitter'dan yaptığı açıklamada Siirt'te 17 Aralık'ta yaşanan heyelan sonucu hayatını kaybeden madenciler için taziyelerini bir kez daha ileterek, göçük altındaki son işçinin de cenazesinin çıkarıldığını söyledi. İşte Erdoğan'ın o tweetleri;

"17 Kasım'da Siirt'te yaşanan heyelan sonucu hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerimize sabır diliyorum. Bugün son madencimizin cenazesinin göçük altından çıkarılmasıyla arama kurtarma çalışmaları son buldu.Başbakanımıza, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza ve bu çalışmalarda emeği geçen tüm yetkililerimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum.B u tür üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması için tüm kurumlarımız titizlikle çalışmaya devam edecek. Milletimize başsağlığı diliyorum."

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29