Politika Güncelleme Tarihi: 2 Eyl 2023 12:00

Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'dan siyaset sinyali

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te siyasete girebileceği sinyalini verdi.

Selçuk Bayrakktar

Savunma Sanayii Alanındaki Başarıların Ardından Selçuk Bayraktar'dan Siyasete İlgili Sinyal

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Ankara'da devam ederken, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, savunma sanayii alanındaki başarılarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Bayraktar, daha önce siyasete mesafeli bir duruş sergilerken, yerel seçimlere aylar kala farklı bir yanıt vererek dikkatleri üzerine çekti.

Bayraktar'ın Siyasete Giriş Sinyali

Bayraktar'ın "Siyasete girecek misiniz?" sorusuna verdiği yanıt ise oldukça dikkat çekiciydi. Bayraktar, "Ne gerekiyorsa, mücadele neyi gerektiriyorsa onu yapacağız" şeklinde bir cevap verdi. Bu yanıt, kulislerde siyasete girebileceği spekülasyonlarını artırdı.

TEKNOFEST ve Bayraktar'ın Vizyonu

TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı işbirliğiyle gerçekleşen bir etkinlik olarak önemli bir rol oynuyor. Bayraktar, TEKNOFEST'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapıyor ve festival alanını gezerek açıklamalarda bulunuyor.

Bayraktar, "TEKNOFEST'i ilk düzenlediğimizde adeta bir fideyi toprağa ektik. Sonraki yıllarda bu fideyi büyütmek için azimle çabaladık. Şimdi o narin fide toprağın üstünde büyümeye başladı. Milli teknoloji kök salarak kalıcı hale geldi.

TEKNOFEST her yıl daha da büyüyecek. Kök salan fideler ağaç olacak ve gençlerimizin öz güvenini artıracak. TEKNOFEST kuşağının büyüteceği ağaçlar tüm insanlığa huzur verecek bir orman haline gelecek." şeklinde vizyonunu paylaştı.

Bayraktar'ın siyasetle ilgili verdiği bu sinyal, önümüzdeki dönemde nasıl bir yol izleyeceği konusunda merak uyandırıyor.

Ekleme Tarihi: 2 Eyl 2023 12:00