Güncel Güncelleme Tarihi: 21 Ağu 2016 17:29

Erdoğan masaya vura vura söyledi: Bunları temizleyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuştuğu masaya vurarak "Ben şu anda bile TSK ve polis teşkilatımızın bunlardan arındırılmış olarak görmüyorum. Bunu temizleyeceğiz kararlılığımız tamdır." dedi.

Erdoğan masaya vura vura söyledi: Bunları temizleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asker ve polis içine sızmış olan FETÖ'cülerle iligli konuşarken masaya vurarak "Ben şu anda bile TSK ve polis teşkilatımızın bunlardan arındırılmış olarak görmüyorum. Bunu temizleyeceğiz kararlılığımız tamdır." dedi.

"BUNU TEMİZLEYECEĞİZ"

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:
"İBB 15 Temmuzda gazi bir belediye olmuştur. Burada da 17 şehidimiz oldu. Az önce görüntülerini izlediğimizde şok olmamak mümkün değil. TSK'ya sızmış orada kendine yer bulmuş asker giysisi içindeki teröristlerin şu arkamızdaki sütunların arkasından vatandaşlarımıza nasıl nokta atışı yaptığını izleyerek maalesef o görüntüler görme fırsatı buldu. Temenni ederim bir daha böyle görüntüler görmeyiz. Ben şu anda bile TSK ve polis teşkilatımızın bunlardan arındırılmış olarak görmüyorum. Onun için çalışmalarımız aynen devam ediyor, yargıda, devletimizin kurumlarında, çünkü bunu temizleyeceğiz. Burada kararlılığımız kesindir.

BIDEN'IN ZİYARETİ

FETÖ'yle ilgili şu ana kadar biz gerek 15 Temmuz öncesine gerek sonrasına ait 85 koli dosya göndermiş bulunuyoruz. Bu dosyaları incelemeye başladıklarını söylüyorlar. Ama ben bunu kendimiz için tatmin edici bulmuyorum. Suçluların iadesi anlaşmasına göre bir taraf istiyorsa diğer tarafın bu suçluyu vermesi gerekir. Burada ipe un seriliyor. Bunu da Sayın Biden'a çok açık söyleyeceğiz. Bu durum stratejik ortaklığımıza gölge düşürmektedir."

Ekleme Tarihi: 21 Ağu 2016 17:29