Medya Güncelleme Tarihi: 7 Ara 2016 09:35

Erhan Çelik'ten boşanan Gülben Ergen Adliye'den ağlayarak çıktı

İki yıllık evliliklerini sürpriz bir kararla sonlandıran Gülben Ergen-Erhan Çelik çifti boşandı. Duruşma esnasında duygusallaşan Gülben'in adliyeden ağlayarak çıktığı öğrenildi.

Erhan Çelik'ten boşanan Gülben Ergen Adliye'den ağlayarak çıktı

2014 yılında İzmir-Şirince'de evlenen Gülben Ergen ile Erhan Çelik dün tek celsede boşandı.

GÜLBEN ERGEN AĞLADI

Küçükçekmece Adliyesi'nde görülen duruşmaya avukatlarıyla katılan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırdı. Duruşma sırasında duygusallaşan Ergen, adliyeden gözyaşları içinde ayrıldı.

SOYADINI DEĞİŞTİRDİ

Ünlü şarkıcı, boşanır boşanmaz ilk iş olarak sosyal medya hesabından "Çelik" soyadını kaldırdı. İlk eşi Mustafa Erdoğan'dan 3 oğlu olan Ergen, Erhan Çelik ile evlendiği gün "Soyadın artık soyadım: Çelik" diye yazmıştı.

"BİZİM İÇİN GÜZEL BİTTİ"

Gülben Ergen, duruşmanın ardından "Karşılıklı oturup konuşmuş, ayrılmaya karar vermiştik. Duruşmaya ikimiz de gittik. Anlaşmalı olarak ve sessizce bitirdik. Bizim için güzel bitti" dedi.

ERHAN ÇELİK "İHANET" VURGUSU YAPMIŞTI

Önceki akşam bir davette soruları yanıtlayan Erhan Çelik, "İhanet haberleri çıktı. Biz iki tarafa da böyle bir şey konduramadık. Boşanmaya sebep olan üçüncü bir şahıs var mı?'' sorusuna "Gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir alışkanlığı ve güzel bir tarafı var. Zaten zaman her şeyi herkese gösteriyor" yanıtını vermişti.

Ekleme Tarihi: 7 Ara 2016 09:35