Güncel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29

Eskişehir ve Kastamonu'da kar alarmı hava durumu kötü

KASTAMONU hava durumu ve Eskişehir için yapılan son tahmin kar uyarısıyla geldi. Meteoroloji Kastamonu ve Eskişehir'de salı günü yoğun kar alarmı verdi. Peki yarın okullar tatil olur mu?

Eskişehir ve Kastamonu'da kar alarmı hava durumu kötü

ESKİŞEHİR ve Kastamonu hava durumu raporuna göre yoğun kar yağışı 13.12.2016 salı günü etkili olacak. Çarşamba günü kar yağışı Eskişehir ve Kastamonu'da akşam saatlerinden itibaren yerini dondurucu soğuklara bırakacak. Okullar tatil mi sorusunun yanıtını da Kastamonu ve Eskişehir Valiliği kar yağışının durumuna göre verecek.

Meteorolojinin sitesinde yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Bursa, Balıkesir Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu. Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

KÜTAHYA HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

KÜTAHYA hava durumu raporuna göre salı günü başlayan kar yağışı etkisini çarşamba günü de gösterecek. Kar yağışı sebebiyle okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Buna Kütahya Valiliği kar yağışına bakarak karar verecek.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU
ESKİŞEHİR hava durumu bugün ve yarın kar yağışını gösteriyor. Perşembe günü Eskişehir'de kar yağışının durması ile birlikte aşırı soğuklar etkili olacak.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

Türkiye'yi salı gününden itibaren etkisi altına alacak yeni soğuk hava dalgası ile sıcaklıklar çok düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin de altına inecek. Haliyle don olayları görülecek.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29