Güncel Güncelleme Tarihi: 23 Ağu 2016 10:59

Etimesgut Zırhlı Birlikler taşınıyor tanklar yola çıktı

Darbe girişiminin ardından askeri birliklerin taşınması yönündeki karar çerçevesinde Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.

Etimesgut Zırhlı Birlikler taşınıyor tanklar yola çıktı
Darbe girişiminin ardından Ankara ve İstanbul'daki kışlaların 11 Eylül'e kadar şehir dışına taşınması kararı ilk olarak İstanbul'da uygulandı. Sultangazi'deki 66. Mekanize Zırhlı Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Baştabya Kışlasının taşınmasının ardından Ankara'daki Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nın taşınmasına bugün de devam edildi.



Askeri birliklerin şehir merkezlerinden taşınması yönündeki kararın ardından Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndaki zırhlı araçların dün Şereflikoçhisar ve Burdur'daki birliklere taşınmasına başlandı. Taşınma işlemine bugün de devam edildi.



TANKLAR YOLA ÇIKTI

Sabah 08.30'da Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından 4 zırhlı personel taşıyıcı ve 4 tank Şereflikoçhisar'daki birliğe doğru yola çıktı.



Baştabya Kışlası'ndan zırhlı araçların şehir dışına sevkiyatı böyle görüntülenmişti...

Ekleme Tarihi: 23 Ağu 2016 10:59