Spor Güncelleme Tarihi: 3 Kas 2016 22:56

Fenerbahçe Manchester United karşısında destan yazdı

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Manchester United'ı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda 2-1 yendi. Manchester United'ı yenen Fenerbahçe puanını 7'ye çıkardı ikinciliğe yükseldi

Fenerbahçe Manchester United karşısında destan yazdı
UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Manchester United'ı konuk etti. Sow ve Lens'in olağanüstü 2 golüyle Fenerbahçe, rakibini 2-1 yenmeyi başardı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Manchester United'ı konuk etti. Sarı-Lacivertliler maçtan 2-1 galip ayrıldı.

2 HARİKA GOL

Fenerbahçe'ye bu kritik karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 2. dakikada 2. dakikada Sow ve 59. dakikada Lens kaydetti. Manchester United'ın tek golünü 89. dakikada Wayne Rooney attı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda puanını 7'ye çıkarmayı başardı. Manchester United ise 6 puanda kaldı.

Fenerbahçe, gruptaki 5. maçını İstanbul'da 24 Kasım'da Zorya ile oynayacak. Manchester United ise aynı tarihte sahasında Feyenoord'u konuk edecek.

Moussa Sow'un, Manchester United'a Attığı Röveşata Golü Çok Konuşulacak

Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Manchester United'a karşı olağanüstü röveşata golü attı. Bu gol büyük beğeni topladı. Sow röveşata golleriyle tanınıyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz devi Manchester United'ı konuk etti.

SOW'DAN RESİTAL

Maçın 2. dakikasında soldan gelen ortayı iyi süzen Moussa Sow, topun gelişine harika bir röveşata vuruşu yaptı ve De Gea'nın üzerinden topu ağlara yolladı.

Jeremain Lens, Manchester United Ağlarına Muazzam Frikik Golü Bıraktı

Jeremain Lens, Manchester United karşısında kullandığı muazzam frikiği, De Gea'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Fenerbahçe, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Manchester United'ı konuk etti.

AMPUL GİBİ ASTI

Maçın 59. dakikasında Jeremain Lens, yaklaşık 25 metre mesafeden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti. Çok klas bir vuruş yaptı ve topu De Gea'nın bakışları arasında ağlara astı.

Ekleme Tarihi: 3 Kas 2016 22:56