Spor Güncelleme Tarihi: 16 Eki 2016 19:41

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'tan ayrılık sinyali

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, "Kulüp benden daha iyi olduğunu düşündüğü birini bulursa ben ayrılabilirim. Ben kendim için değil kulüp için buradayım." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'tan ayrılık sinyali
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Hollandalı çalıştırıcı basın toplantısında kulüp kendisinden daha iyi bir hoca bulursa gidebileceğini açıkladı.

"BÖYLE DEVAM EDEMEZ"

Takımın kötü gidişatının nedeni ile ilgili fikirleri olduğunu belirten Advocaat, "Çok üzücü, hayal kırıklığın uğratacak bir skorla ayrılıyoruz. Ligin üst sıralarında olmak istiyorsanız, evinizde maçları kazanmalısınız. İyi değil. Neler olduğunu, neyin yanlış olduğunu bulmalısınız. Bu konuyla ilgili fikirlerim var, ama bunu içeride konuşmanın doğru olduğunu düşünüyorum. Böyle devam edemez" ifadelerini kullandı.

"YEDİĞİMİZ GOLDE BİRİLERİ UYUYORDU"

Van Persie'nin performansı ile ilgili görüşleri sorulan Hollandalı hoca, "Bahane kabul edilemez, her takım sakatlıklarla karşı karşıya kalıyor. Biz berabere kaldıysak, takım halinde berabere kaldık. 3 tane bireyin aldığı bir skor değildi. Demek ki daha fazlasını yapmalıydık. İlk yarıda iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. İkinci gol gelmedi ve 1-0 devam edince baskı da devam ediyor. Rakibimiz kontra atak arıyordu. 7 puanları vardı, 8 yaptılar. Gerçek bir kontra atak golüyle beraberliği sağladılar. Yediğimiz golde de birileri uyuyordu. Yediğimiz golü izledim, çok ucuz bir gol olmuş" diye konuştu.

Manchester United ile oynayacakları maç ile ilgili görüşleri sorulan deneyimli teknik adam, "Şu anda Manchester United maçını konuşacak bir modda, iyi bir modda hissetmiyorum kendimi" dedi.

"DAHA İYİSİNİ BULURLARSA, DEVAM EDEBİLİRLER"

Advocaat basın toplantısında ise olay bir açıklama yaptı. Hollandalı hoca, "Teknik direktörlüğün zor yanlarından biri, her zaman her düşündüğünü söyleyemezsiniz. Bazı oyuncularımın gelişebileceğini düşünüyorum, bazılarının ise gelişemeyeceğini düşünüyorum. Bazen öyle bir noktadasındır ki, Real Madrid için iyisindir ancak, Fenerbahçe için iyi değilsindir. Aralarda Hollanda'ya gitmeye devam edeceğim. Kontratımda yazılı olmasa gitme izni vermezlerdi. Yine aynısını yapacağım. Daha önceden ayarlanmış bazı hastane randevularım vardı. İşlerimi de hallettim. Kulübümüz daha iyisini bulabilirse, devam edebilirler. Ben kendim için değil, kulüp için buradayım" sözlerini kullandı.

Ekleme Tarihi: 16 Eki 2016 19:41