Ekonomi Güncelleme Tarihi: 27 Eki 2016 22:00

Fibabanka dijital pazarlamada Avrupa şampiyonu oldu

Fibabanka’nın Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Instagram’dan kredi kampanyası, Efma ve Accenture 2016 İnovasyon Ödülleri’nde dünya ikinciliği ve Avrupa birinciliği elde etti.

Fibabanka dijital pazarlamada Avrupa şampiyonu oldu
Fibabanka, Instagram hesabından #bankamyanimda etiketiyle yürüttüğü kampanya ile Avrupa’nın dev bankalarını geride bırakarak Dijital Pazarlama kategorisinde ödüle layık bulundu.

Türkiye’nin hızlı ve yenilikçi bankası Fibabanka, başarılarını yeni bir ödülle pekiştirdi. Fibabanka’nın 5. yılına özel düzenlediği ve Türkiye’de bir ilk olan Instagram’dan bireysel kredi kampanyası, Efma ve Accenture 2016 Küresel İnovasyon Ödülleri’nde Dijital Pazarlama kategorisinde bankacıların oylarıyla dünya ikincisi seçilerek Gümüş Madalya kazandı. Fibabanka, bu kategoride Avrupa’daki tüm rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Fibabanka Genel Müdürü Bekir Dildar, ödüle ilişkin açıklamasında şunları söyledi: 

“Fibabanka olarak inovasyon ruhunu hem bankacılık anlayışımızda hem de yenilikçi ürün ve hizmetlerimizde sürekli yaşatmayı önemsiyoruz. Dünya çapında büyük itibar gören Efma ve Accenture ödüllerinde, dünyanın en iyileri arasında gösterilmek bize gurur verdi. Henüz 5 yaşında bir banka olarak, Dijital Pazarlama alanındaki güçlü rakiplerimizi geride bırakıp dünya ikinciliğini ve Avrupa şampiyonluğunu elde ettik. Fibabanka dijital çağın göz ardı edilemeyen yükselişine paralel, ihtiyaç kredilerinde başvuru akışını da dijital ortama taşıdı ve bir ilke imza attı. Bu, gerçekten yeni çağın ruhunu doğru okuduğumuzu ortaya koyan bir başarıdır. Söz konusu dönemde verilen krediler içerisinde Instagram kredilerinin oranı yüzde 9’u buldu. Özellikle son 2 yıldır sosyal medyada aktif olarak yer alarak müşterilerimizle yakın temas sağlıyoruz. Herkesi hem sosyal medyada bankamızı takip etmeye hem de dijital bankacılık ürünlerimizi denemeye davet ediyoruz.” 

Ekleme Tarihi: 27 Eki 2016 22:00