Spor Güncelleme Tarihi: 2 Eyl 2023 01:02

Filenin Sultanı Ebrar Karakurt: Boş yapma Abdulhamid

A Milli Kadın Voleybol Takımı İtalya'yı 3-2 yenerek finale kaldı. Takımın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt'un yaptığı paylaşım çok tartışılacak.

Ebrar Karakurt Voleybol

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda İtalya'yı mağlup ederek finale yükseldi. Bu sevinçli anın ardından takımın önemli oyuncularından Ebrar Karakurt'un yaptığı dikkat çeken bir paylaşım gündeme geldi.

Ebrar Karakurt, maç sonrası sosyal medyada birçok paylaşım yapmıştı. Ancak en dikkat çeken paylaşımı, çeyrek final maçından sonra aldığı bir yoruma verdiği cevaptı. Bir kullanıcı, Karakurt'a "Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz…" şeklinde bir yorum yapmıştı. Bunun üzerine Ebrar Karakurt, "Boş yapma Abdülhamid" şeklinde sert bir yanıt vermiş ve bu yanıtıyla gündem olmuştu.

Ebrar Karakurt

Şimdi ise A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın finale çıkmasının ardından Ebrar Karakurt, "Boş yapma Abdülhamid" yanıtının yer aldığı bir pankartla birlikte bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşım da sosyal medyada geniş bir şekilde konuşulmaya devam ediyor.

Ebrar Karakurt boş yapma abdulhamid

Ebrar Karakurt daha önce A Milli Takım'ın FIVB Milletler Ligi'nden şampiyonlukla dönmesinin ardından da hedef gösterilmişti. Kendisi, sosyal medyada gündem yaratan bu paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ekleme Tarihi: 2 Eyl 2023 00:44