Kripto Paralar Güncelleme Tarihi: 17 Kas 2023 17:07

FTX'in satış planı altcoinler için tehlike çanları çalıyor!

Forbes’un haberine göre Bitcoin ve kripto paralar yükseliş yaşarken FTX, haftada 100 milyon dolarlık kripto para satışı yapmak için planlar yapıyor.

Altcoinler

Forbes’un haberine göre Bitcoin ve kripto paralar yükseliş yaşarken FTX, haftada 100 milyon dolarlık kripto para satışı yapmak için planlar yapıyor. Söz konusu planlar, akıllara borsanın elinde hangi kripto para birimini daha çok bulundurduğu ve satış baskısı yaratıp yaratmayacağı sorularını getirdi.

FTX’in yeni CEO’su John Ray, mevcut durumda eksik 8,7 milyar doların 7 milyar dolardan fazlasını kurtardı ve kullanıcılara paranın çoğunu ödeyecek parayı elde etti. Forbes’un yaptığı analize göre borsanın elinde 2,6 milyar dolarlık Solana (SOL) ve Bitcoin (BTC) 1,7 milyar dolarlık da diğer kripto paralardan bulunuyor.

Eylül ayında mahkemeden kripto para satışı yapabilmek için onay alan FTX, o dönemden bu yana dev kripto para borsalarına 100 milyon dolardan fazla Solana aktarırken diğer kripto paralardan da toplamda 300 milyon dolardan fazla transfer gerçekleştirdi.

FTX’in iflas sürecini yöneten danışmanlar, borsadan çekilen 953 milyon dolarlık parayı geri almak için kripto para borsası Bybit’e ona bağlı diğer iki kuruluşa dava açmıştı.

Ekleme Tarihi: 17 Kas 2023 16:00