Spor Güncelleme Tarihi: 11 Ara 2016 21:49

Galatasaray, Gaziantepspor'u yendi, zirveye göz kırptı

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Gaziantepspor'u 3-1 yendi. Galibiyet golleri Yasin'den geldi.

Galatasaray, Gaziantepspor'u yendi, zirveye göz kırptı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile Gaziantepspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Galatasaray, 3-1'lik skorla kazandı.

YASİN YILDIZLAŞTI

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 12, 66 ve 90. dakikalarda Yasin Öztekin kaydetti. Gaziantepspor'un tek sayısı 74. dakikada Elyasa Süme'den geldi.

FATAU KIZARDI

Gaziantepspor'da Mohammed Fatau, 78. dakikada ikinci sarı kartını görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Galatasaray, bu galibiyetle birlikte puanını 29'a çıkardı. Gaziantepspor ise 11 puanda kaldı. Galatasaray, gelecek hafta Osmanlıspor'a konuk oluyor. Gaziantepspor ise sahasında Rizespor'u ağırlayacak.

Yasin, Gol Sevincini Asker Selamı Vererek ve Polise Sarılarak Yaşadı

Yasin Öztekin, Gaziantepspor karşısında attığı gol sonrasında asker selamı verdi ve çevik kuvvet polislerine sarıldı. Bu hareketiyle yaşanan hain terör saldırısına tepki vermiş oldu.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, TT Arena'da Gaziantepspor'u konuk etti. Maçta skordan çok Yasin Öztekin'in gol sonrası yaptığı hareket konuşuldu.

İÇİMİZİ ISITTI

Yasin maçın başında bulduğu gol sonrasında sevincini asker selamı vererek ve çevik kuvvet polislerine sarılarak yaşadı. Hain terör saldırısı sonrasında hayatlarını kaybeden polisleri de böylece anmış oldu.

Ekleme Tarihi: 11 Ara 2016 21:49