Spor Güncelleme Tarihi: 23 Ağu 2016 00:52

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçında tek gol var

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor maçında tek gol var
Galatasaray, 2016-17 sezonuna Karabükspor karşısında son nefeste bulduğu golle 1-0 galip gelerek başladı.

AYNI KADROYLA ÇIKTI

Kardemir Karabükspor önüne çıkan Galatasaray'ın kadrosunda, Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş ile yapılan maçın kadrosunda tek değişiklik oldu. Teknik direktör Jan Olde Riekerink, Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş derbisinde sakatlanan Lukas Podolski'nin yerine forvette Eren Derdiyok'a görev verdi. Hollandalı teknik adam, bu değişiklik dışında takımını aynı isimlerle sahaya sürdü.

Galatasaray'ın konuğu olan Kardemir Karabükspor'un kadrosunda iki tanıdık isim dikkati çekti. Daha önce sarı-kırmızılı formay giyen Dany Nounkeu ve Ceyhun Gülselam, Kardemir Karabükspor'un 11'inde sahaya çıktı.

İLK YARI ZORLANDI

Karşılaşmaya Galatasaray'ı kendi yarı alanında karşılayarak başlayan Karabükspor ilk 15 dakikada 4 net fırsatı kullanamadı. Önce Yatabare ile kaleyi bulamayan konuk takım, 13. dakikada üç kez Muslera'yı geçemedi. İlk yarıda özellikle Linnes'in kanadını çok iyi kullanana Karabük karşısında ilk net fırsatını 30. dakiaka Bruma ile bulan Galatasaray, devrede gol bulamadı.

ALTIN KAFA EREN

Galatasaray, 2. yarıya daha önde başladı ve pozisyon bulmaya çalıştı. Ancak Karabük bu fırsatı rakibine vermedi. Uzatmanın son anlarında Chedjou'nun ortasında Eren Derdi yok kafayı vurdu ve Galatasaray'a ilk maçında 3 puanı getiren isim oldu.

Ekleme Tarihi: 23 Ağu 2016 00:52