Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 25 Oca 2024 19:40

Gökyüzünün matematiğinde Aslan Dolunayı neler getiriyor?

Gökyüzünde İlahi sevginin aşkın temsili Aslan Dolunayı toplumsal karmaşayla geliyor. Pekiyi gökyüzünün matematiğinde Aslan Dolunayı başka neler getiriyor?

aslan burcu

GÖKYÜZÜNÜN MATEMATİĞİNDE ASLAN DOLUNAYI

İlahi sevginin aşkın temsili Aslan burcundaki Dolunay toplumu ayağa kaldıracak dürtüsel olaylar dizisi içersine ben- biz karmaşasıyla dalmamıza zemin hazırlasa da toplumsal değerlerimize kendimizi feda ettiğimiz işimizi önceliğimiz yaptıracak bir şekilde konumlanıyor.

Sıradışı olayların süprizlerin evinden bize merhaba derken Aslan dolunayı, işimizde aşımızda özelimizde detaylarda boğulmamıza neden olabilir.

burçlar

İlişkiler, ortaklıklar, haksızlıklar gündemimizde olup bize değerlerimizi sorgulatabilir.

İletişim ağında ve trafikte krizlere kaosa sürükleyen zihin manüplasyonları bu krizin kaosun yanında bir de beyin sisi yaratabilir.

Atalarımızın kökeni araştırmak yerine yabancıları yakınımız hissedip onların kültürünü inanışını değerlerini araştırmayı seçmemizi tercih ettirebilir.

Kurduğumuz bağlarda çıkarsal yaklaşımların yüzünden ciddiyet ve sorumluluk hissi ailesel bağları da etkileyeceğinden tahammülü toleransı sıfırlayabilir.

Aslan Burcu

Özellikle aile bağlarında özerkliği yok edebilir ve bu bağlarımızdaki her türlü hali iş ciddiyeti sorumluluğu gibi görüp vazife gibi algılama yaratabilir.

Oysa ailemiz özelimizdir, rahatladığımız huzur bulduğumuz özel alanımızdır.

Aile işimiz vazifemiz değildir! Sevgiyle aşkla dolu sıcacık yuvamızdır.

Yunus Emre’ mizin “Ben” i anlatışını idrak ederken yaptığımız içsel yolculuğumuzu az kolay olarak bize sunan bir dolunay var.

İşte bu yolculuğa eşlik eden haller yıkıcı yok edici etkileriyle tam bir dönüşüme işaret eder. Asıl canımızı yakıp kül eden nerede ben nerede biz diyeceğimizi bilememiz.

**İçimizde kendimize ne kadar adiliz, ne kadar kendimizi önemsiyor ve seviyoruz? İçerisinde yaşadığımız hallerde odağı kaynağı dışarda mı içerde mi görüyoruz?

Dolunay

İçeriye yönelen kendini keşfeder dışarıya yönelen helak olur gider.

Basit bir anlatım dili manayı güzelleştirir, imalı kelimelerin cümlelerin bizi hedefe ulaştırması mümkün değildir.

Bu dolunay iletişime ve trafiğe dikkat çekiyor. İlkokul orta lise eğitimi ile ilgili yeni durumlar söz konusu olabilir.

Ve bu Aslan dolunayı kendisi kararlılığı simgelese de bizden esnek olmamızı, tutulu kaldığımız yerleri bırakmamızı, olmazsa olmaz dedirten hallerimizden özgürleşmemizi, fanatikliği yani körü körüne inandığımız sabit fikirli olduğumuz ne varsa terki diyar eylememizi talep ediyor. Teslimiyeti gökyüzü adım adım öğretiyor.

Dolunay bırakma enerjisi ile dopdolu, bunu kendi faydamıza kullanalım. Biz kendimizi iyileştirdiğimizde biz millet olarak iyileşeceğiz.

Dolunay

Ben varsam dünya var!

Aşkla ilimle lütufla Selamen selame tüm varlıklara!

Ekleme Tarihi: 25 Oca 2024 19:39