Köşe Yazısı Güncelleme Tarihi: 20 Şub 2023 16:00

Gökyüzünün matematiğinde Balık Yeniayı

Dünya resetleniyor, insanlığın ayarlarına da reset atılıyor, her iki tarafı keskin kılıç!

Astroloji

Şimdi yeniden titreşimimizi yükselterek, kendimizin bilinmeyen diyarlarına yolculuk zamanı!

Evet resetleniyoruz, sıfırlanma aşaması da, yeni baştan başlama da az kolay, ince mi ince bir çizgi üstündeyiz.

Hareket et, adım at, başlat derken bu yeni ay bize, dışarıya adım attırmanın tereddütlerini yaşatan bir içsel değişkenliğimizin ve duygusallığımızın baskın olduğunu da hatırlatıyor.

Yeni ayın bize gösterdiği hedefler, bencilliğe ve egoya değil, içerideki “Ben”e ve özdeğerlerimize sahip çıkmamız, bu fani dünyadaki tüm sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmemiz ve birlik bilinci ile yapmamız yardımlaşmamızdır. Hedeflerimize giden güzergâhımızı, “kutsal iyiliğe giden yol karanlıktan geçer” sözü ne güzel anlatıyor!

Bu yeni ay, yakınım, ailem dediklerimize değil, bütünü görüp birlik bilincine liyakatta olmamızı ve ağzımızdan çıkan sözlerimize özen göstermemizi talep ediyor.

Dilin kemiği yok! Sözlerimizin kurşun etkisi yarattığı sivri dilimizin varlığı, gündemde kalmaya devam ediyor, konuşacağımız zaman düşünelim, neydi bizim anektodumuz "söyleyeceklerimizin, bize, muhattabımıza ve bütüne faydası var mı” … öyle ya fayda sağlayacak sohbet ile muhabbette olalım. Bundan gayrısında susalım.

Balık Burcu

“Söz gümüş ise sükut altındır!”

Şimdi buradaki asl önemli hususuda hatırlatalım! “Bizim”diyebilen her birimiz için, manevi olarak kendi kendimize yetebilmemizin, bütünün bir parçası olarak kendi değerimizi de bilmemizin altını çiziyor bu yeni ay.

İlişkilerimizde hırs, zirve, güç, büyüklük mücadelesi krize götürecek potansiyeli oluşturuyor.

Sezgisel sakin selim dingin olmakta fayda var, hatta hareketlerimiz adımlarımız ilerleyişimiz sır olsun! İşte o vakit muvaffak olabiliriz. Sadece neticesi görünür olsun.

Milletçe az kolay hallerimizi iyileştirmenin şifresini veriyor. Kendi karanlığımızın diplerine inelim, gölge yanlarımız da bizi temsil eder, artısıyla eksisiyle kendimizi sevgiyle kabule geçelim.

Birlik bilinci ile moralimizi, gücümüzü, enerjimizi yükseltelim ki ulusumuz güçlensin ve yücelsin!

Biz BİZ’iz! Biz BİR’iz!

Suhuletle, memnuniyetle, güzellikle, eminlikle, sevgiyle, aşkla…

Ekleme Tarihi: 20 Şub 2023 16:00