Medya Güncelleme Tarihi: 18 Ara 2016 09:32

Göz6 kim elendi 17 Aralık elenen isim

Göz6 kim elendi 17 Aralık kim elenen isim kim dün akşam canlı yayında belli oldu. Göz6'da dün heyecanlı dakikalar yaşandı. Göz6 evinde en az SMS alan ve elenen isim Yasemin oldu.

Göz6 kim elendi 17 Aralık elenen isim

Göz6 kim elendi 17 Aralık SMS sonucu kim gitti sorusunun cevabı dün gece canlı yayında cevabını buldu. Dün akşam 17 Aralık SMS sonuçlarına göre Göz6 evinden elenen isim Yasemin oldu. Ecem'in haftanın birincisi olduğu yarışmada Berna ve Yasemin eleme potasıne giren 2 isim oldu. SMS oylama sonucuna göre en az oyu alan isim ise Yasemin oldu.

Göz6 Eleme Gecesi potaya çıkan isimler kızlar takımından oldu. Hafta boyunca erkeklerden daha az oyun kazanarak elemeye çıkan kızlar takımı, oylama sonucu ilk eleme adayının kim olacağına karar verdi. Yasemin'i eleme potasına sokan kızlar grubunun ikinci eleme adayını da SMS birincisi olan Ecem belirledi. Haftanın birincisi olduğu için manevi bir ödülle birinciliği taçlandırılan Ecem, eleme adayı olarak çıkaracağı ismi açıklamadan önce kısa süre duygusal anlar yaşadı. Ardındansa Berna'nın ismini vererek eleme potasına giren ikinci adayın ismini açıkladı.

Göz6 Eleme Gecesi 10 Aralık 2016 Cuma günü Survivor hayallerine veda eden isimse izleyicilerden düşük oy alan Yasemin oldu.

Yasemin'in Göz6 evine ve Survivor hayallerine veda ettiği anlar :

Ekleme Tarihi: 18 Ara 2016 09:32