Yerel Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 17:01

Gümüşhane'da okullar tatil mi hava durumu nasıl?

GÜMÜŞHANE hava durumu fena kar bastırdı. Gümüşhane'de sıcaklıklar azalıyor kar hafta boyunca aralıklarla devam edecek. Peki Gümüşhane'de yarın okullar tatil mi 15 Aralık valilik kararı.

Gümüşhane'da okullar tatil mi hava durumu nasıl?

GÜMÜŞHANE hava durumu 15 Aralık son raporları nasıl? Gümüşhane'de kar yağışı bastırdı son hava durumu raporu fena. Peki yarın yani 15 Aralık Perşembe günü Gümüşhane'de okullar tatil mi gözler tatil kararı için Gümüşhane Valiliği'nde...

GÜMÜŞHANE HAVA DURUMU YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

KARADENİZ'DE YAĞIŞ VAR

Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Konya ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Doğu Karadeniz kıyılarının yüksekleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI 10 DERECE BİRDEN AZALIYOR

Kuzey, iç ve doğu kesimlerde 5 ila 10 derece olmak üzere hissedilir derece azalması bekleniyor. Rüzgar genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli (30-60 km/saat), Güney Ege Kıyıları ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kısa süreli fırtına (40-70 km/saat), Akdeniz bölgesinde ise kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI

Yağışların, Doğu Karadeniz kıyılarının yüksekleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun kar şeklinde olması beklendiğinden, oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, buzlanma, don olayı ve tipi şeklinde kar yağışı) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA VAR!

Rüzgarın; Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli (30-60 km/saat), Güney Ege Kıyıları ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kısa süreli fırtına (40-70 km/saat), Akdeniz bölgesinde ise kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, ağaç devrilmesi, çatı uçması, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DONA DİKKAT!

Zirai faaliyetlerin ve seracılığın devam ettiği Marmara bölgesi ile Ege ve Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde gece saatlerinde hafif zirai don olayı beklendiğinden, zirai faaliyetle ve seracılıkla uğraşan üreticilerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren, başta iç kesimleri olmak üzere Akdeniz Bölgesi ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli fırtına (60-90 km/s, hamlesi zaman zaman 100 km/saatin üzerinde) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Yarın (14.12.2016 Çarşamba) gece saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi beklenen kuvvetli fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara (çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımda aksamalar vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

BÖLGELERİMİZDE HAVA MARMARA

Az bulutlu, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ÇANAKKALE °C, 4°C

Az bulutlu

EDİRNE °C, 4°C

Az bulutlu

ISTANBUL °C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı

KIRKLARELİ °C, 0°C

Parçalı bulutlu

EGE

Az bulutlu, kuzey ve iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kütahya çevrelerinin ilk saatlerde kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde hafif olmak üzere buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

A.KARAHISAR °C, -1°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu

IZMIR °C, 7°C

Parçalı bulutlu

KÜTAHYA °C, -1°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı

MANISA °C, 5°C

Parçalı bulutlu

AKDENİZ

Parçalı ve az bulutlu, doğusunun çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzeyli yönlerden, hamlesi zaman zaman 100 km/saatin üzerinde olmak üzere, kuvvetli fırtına (60-90 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor.

ADANA °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde hafif sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 12°C

Parçalı ve az bulutlu

HATAY °C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk sabah ve öğle saatlerinde sağanak yağışlı

KAHRAMANMARAŞ °C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusu ile Konya çevrelerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; sabah ve öğle saatlerinde bölgenin güney ve doğu kesimlerinde kuzeyli yönlerden kısa süreli fırtına (50-70 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA °C, -1°C

Parçalı ve az bulutlu

CANKIRI °C, -1°C

Parçalı bulutlu

KONYA °C, -2°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı

NEVŞEHİR °C, -4°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı

BATI KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kıyı kesiminde hafif olmak üzere, sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU °C, -2°C

Parçalı ve çok bulutlu

DÜZCE °C, 0°C

Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SİNOP °C, 3°C

Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ZONGULDAK °C, 2°C

Parçalı çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Doğu Karadeniz kıyılarının yükseklerinde yoğun olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın Doğu Karadeniz kıyılarında ilk saatlerde kuzeybatı yönünden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AMASYA °C, 0°C

Parçalı çok bulutlu ve kar yağışlı

GÜMÜŞHANE °C, -3°C

Parçalı çok bulutlu ve kar yağışlı

SAMSUN °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

TRABZON °C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yükseklerinde yer yer yoğun olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kar yağışının, Elazığ, Erzurum, Kars, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Iğdır, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin batısında kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

ELAZIĞ °C, 1°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı

ERZURUM °C, -2°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı

KARS °C, -2°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı

VAN °C, 3°C

Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; ilk saatlerde yağmur ve karla karışık yağmur, zamanla bölgenin doğusu ile Şanlıurfa çevrelerinde yer yer yoğun olmak üzere karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin kuzeybatısında kuzeyli yönlerden, bölgenin doğusunda güney ve doğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

DIYARBAKIR °C, 5°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

GAZIANTEP °C, 5°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

SİİRT °C, 6°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

ŞANLIURFA °C, 5°C

Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu, zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 17:01