Politika Güncelleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29

HDP'li iki milletvekili gözaltına alındı!

Diyarbakır ve Batman'da sürdürülen soruşturma kapsamında HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve Siirt Milletvekili Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı.

HDP'li iki milletvekili gözaltına alındı!

Diyarbakır ve Batman'da yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan HDP Grup Başkanvekili Çağlar Demirel ve Siirt Milletvekili Besime Konca Ankara'da gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Diyarbakır ve Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen iki ayrı soruşturma kapsamında, haklarında yakalama kararı bulunan, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel ile Siirt Milletvekili Besime Konca, TBMM'den ayrıldıktan bir süre sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Çağlar Demirel - Besime Konca

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

HDP Diyarbakır Milletvekili Ziya Pir, polisin gözaltı işlemini sosyal medya hesabından duyurdu. Pir, her iki milletvekilinin de saat 24.00 itibariyle gözaltında olduğunu söyleyerek, gözaltını takipçilerine "Çağlar Demirel ve Besime Konca alındı" sözleriyle duyurdu.

Ekleme Tarihi: 14 Ara 2016 15:29