Medya Güncelleme Tarihi: 6 Oca 2024 12:00

Hollywood yıldızı Christian Oliver'un uçağı düştü

Karayipler'deki üzücü bir uçak kazasında, Bequialı pilot Robert Sachs'ın yanı sıra ünlü Hollywood oyuncusu Christian Oliver ve iki kızı hayatını kaybetti.

Christian Oliver

Ünlü Hollywood Oyuncusu Christian Oliver, Karayipler'de Hayatını Kaybetti

Karayipler'de meydana gelen üzücü bir uçak kazasında, Bequialı pilot Robert Sachs'ın yanı sıra ünlü Hollywood oyuncusu Christian Oliver ve iki kızının hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Oliver, George Clooney ve Tom Cruise gibi önemli oyuncularla birlikte birçok filmde rol almıştı.

Perşembe günü St. Vincent ve Grenadinler'in adalarından biri olan Bequia açıklarında okyanusa düşen küçük uçakta yaşanan kazada, Christian Klepser'in sahne adıyla Christian Oliver ve iki kızının hayatını kaybettiği duyuruldu. Bu trajik olayın ardından yönetmen Nick Lyon, Oliver için bir paylaşım yaparak "Huzur içinde uyu arkadaşım" ifadelerini kullandı.

'Forever Hold Your Peace' filminde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Bai Ling, Oliver ve kızlarının adaya tatil için gittiklerini belirterek, "Sevgili Christian Oliver'ın bindiği uçağın düştüğü haberini aldığımdaki üzüntüyü sizlere anlatamam! Sevgili iki kızı ve pilot için çok üzgünüm. Çok iyi bir arkadaş ve oyuncuydu. Karayiplere tatil yapmak için gitmişlerdi. Huzur içinde uyu arkadaşım" dedi.

Christian Oliver aile

Christian Oliver, 3 Mart 1972'de Almanya'da doğmuş ve kariyeri boyunca birçok önemli yapımın içinde yer almıştı. 2006'da 'The Good German' filminde Cate Blanchett ve George Clooney ile birlikte oynayan Oliver, 2008'de ise Tom Cruise ile 'Valkyrie' filminde bir araya gelmişti. Oyuncu aynı zamanda seslendirme sanatçılığı da yapmıştı. Büyük bir kayıp olarak hatırlanacak olan Christian Oliver, sinema dünyasındaki izini bırakarak huzur içinde uykusuna dalıyor.

Ekleme Tarihi: 6 Oca 2024 12:00